Gebruikershulpmiddelen

Site-hulpmiddelen


doorsturen_naar_website

Verschillen

Dit geeft de verschillen weer tussen de geselecteerde revisie en de huidige revisie van de pagina.

Link naar deze vergelijking

Volgende revisie
Vorige revisie
doorsturen_naar_website [2007/02/24 20:50]
max aangemaakt
doorsturen_naar_website [2007/02/24 20:50] (huidige)
Regel 19: Regel 19:
  
   * URL forwarding met frames\\ {{url_forwarding_met_frames.png|}}\\ De gebruiker wordt doorgestuurd naar de uiteindelijke website. Doormiddel van frames blijft hierbij het adres van het domein ( <​nowiki>​http://​www.naamvandomein.nl/</​nowiki>​ ) in de adresbalk staan.\\ \\ Hier kleeft echter het nadeel aan dat altijd de hoofdpagina in de adresbalk staat, waardoor het niet mogelijk is individuele webpagina’s aan de favorieten toe te voegen.   * URL forwarding met frames\\ {{url_forwarding_met_frames.png|}}\\ De gebruiker wordt doorgestuurd naar de uiteindelijke website. Doormiddel van frames blijft hierbij het adres van het domein ( <​nowiki>​http://​www.naamvandomein.nl/</​nowiki>​ ) in de adresbalk staan.\\ \\ Hier kleeft echter het nadeel aan dat altijd de hoofdpagina in de adresbalk staat, waardoor het niet mogelijk is individuele webpagina’s aan de favorieten toe te voegen.
 +
  
 ===== Eigen server of hosting pakket ===== ===== Eigen server of hosting pakket =====
  
 Indien u over een eigen server of hosting pakket beschikt is het mogelijk het domein rechtstreeks te koppelen, zonder tussenkomst van onze systemen. Indien u over een eigen server of hosting pakket beschikt is het mogelijk het domein rechtstreeks te koppelen, zonder tussenkomst van onze systemen.
 +
 Zie hiervoor: [[verschillende_manieren_van_koppelen|het koppelen van een domein aan een hostingpakket]] Zie hiervoor: [[verschillende_manieren_van_koppelen|het koppelen van een domein aan een hostingpakket]]
  
doorsturen_naar_website.txt · Laatst gewijzigd: 2007/02/24 20:50 (Externe bewerking)